Mei architects and planners

Powered by EGM ondersteunt REVIT-modelleerwerk voor een consistent BIM bij Fenixlofts

Met een echt Rotterdams ontwerp won Mei architects and planners de architectenselectie voor de herbestemming van loods Fenix I op Katendrecht. Mei kreeg opdracht voor het complete ontwerp en de bouwtechnische uitwerking.

De voormalige loods gelegen aan de Rijnhaven zal worden gevuld met een gemixt programma van wonen, werken, parkeren en recreëren. Hier bovenop zullen ruim 200 nieuwbouw loftappartementen verrijzen die volledig naar wens van de kopers zijn in te delen. Dit kunnen zowel horizontaal dan wel verticaal ingedeelde appartementen zijn.

We zijn zeer tevreden over de ondersteuning van het team van Powered by EGM

Menno van der Woude, architect, Mei architects and planners 

 

We hebben Powered by EGM gevraagd om ons te ondersteunen in bouwtechniek en REVIT-modelleerwerk voor een consistent BIM. Hiervoor zijn medewerkers van Powered by EGM betrokken. Zij maken vanaf de bouwvoorbereidingsfase deel uit van het technisch ontwerpteam bij Mei architects and planners.”

 

Dit unieke woningbouwproject is een herbestemming van één van de voormalige Steinwegloodsen in de wijk Katendrecht en wordt volledig geBIMd. Bouwbedrijf Heijmans is projectontwikkelaar en bouwer van de eerste fase van de Fenixlofts.