Uitwerking project Kromme Nering

Zorgen voor driedimensionaal inzicht en een hoogwaardige bouwkundige uitwerking

Woningbouwvereniging Heerjansdam gaf op woensdag 13 mei 2015 het startsein bouw door het schroeven van de eerste paal op de locatie aan de Kromme Nering op de hoek met de Nijverheidsstraat.

Hoge kwaliteit bouwkundige uitwerking door Powered by EGM

De nieuwbouw bestaat uit acht huurappartementen, een supermarkt, drogisterij, non-food en ruimte voor een geldautomaat. De voormalige Rabobank en de woning van de familie Van Driel maakten ruimte voor dit project. Powered by EGM heeft het project driedimensionaal inzichtelijk gemaakt, en zorg gedragen voor een verdere en betere bouwkundige uitwerking. Ook de nodige uitvoeringstekeningen zijn door Powered by EGM gemaakt.

 

Al negentig jaar heeft WBV Heerjansdam als doelstelling betaalbare en goede woningen te bieden aan haar doelgroepen. Woningbouwvereniging Heerjansdam heeft EGM adviseurs verzocht een bouwkundige controle te doen op het door Stijl architectuur te Dordrecht gemaakte ontwerp. Vanwege de goede naam die EGM heeft in het leveren van hoge kwaliteit bouwkundige uitwerking, heeft de woningbouwvereniging vervolgens Powered by EGM bij het proces betrokken.

 

Het beeldbepalende complex zal de ambitie van de Woningbouwvereniging versterken om de kwaliteit van de bebouwde ruimte rondom de kerk van Heerjansdam te verbeteren. De verwachting is dat na de start bouw het project in maart 2016 kan worden opgeleverd. Heerjansdam is dan verzekerd van een kwalitatief goed nieuwbouwproject.

 

 

Ook uw ontwerp driedimensionaal inzichtelijk maken en bouwkundig uitwerken?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden Powered by EGM.